Fiatal árpa BIO

Cikkszám: 0025

Feltétel: Új termék

FIATAL ÁRPA SK-02-BIO

ez a termék jelenleg nincs készleten,

7 400 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Egy rendkívül finom zöld por a fiatal árpa hajtásaiból. Friss zöld ital készítésére tervezték. Az így kapott zöld ital könnyedén és gyorsan felszívódik a szervezetben. Tartalmaz széles körű ásványi anyagokat, vitaminokat, enzimeket, és forrása a klorofillnek és az életet adó rostoknak. A zöld élelmiszerek közé tartozik, amelyek fontosak az emberi szervezet számára nem csupán a megelőzés szempontjából, de úgy is, mint a kezelés részeként. 

Tartalmaz:

  • 10x több kalciumot mint a tej
  • 25x több káliumot mint a banán
  • 16x több B1 vitamint mint a paradicsom
  • 45x több B2 vitamint a fejes saláta
  • 20x több E vitamint mint a fehér liszt
  • 8x több folsavat mint a spenót
  • tartalmaz cinket - más élelmiszerek nem tartalmazzák

A fiatal árpa használata az alábbi problémáknál alkalmas: 

  • javítja a vérképet
  • emésztési és klorofillt használják, és gyomor ÉS bél fekély kezelésére
  • kellemetlen szagú lehelet, aranyér megelőzésére
  • koleszterin lerakódása ellen
  • székrekedés - köszönhetően a kálium és a rost tartalmának amely támogatja az emésztőrendszer mozgását és kiürítését
  • gátolja a gyomorégést- árpafű jellemzően erősen lúgos jellegű helyreállítva ezzel a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben savtúltengés esetén, lassítja a sejtek öregedését, SOD (szuperoxid-dizmutáz) elpusztítja az oxigén gyököket, rákellenes hatású - SOD enzim és a klorofill hatékony
  • rákellnes hatást mutatott ki
  • szív és keringési problémák
  • megszünteti a fejfájást, alvászavarokat, krónikus fáradtságot és a depressziót
  • jellegének köszönhetően a fiatal árpa javítja a vércukor atjutását a bélfalakon keresztül
  • magas klorofill tartalom.

A fő összetevői a fiatal árpának és azok hatásai az emberi szervezetre:
A klorofill fertőtlenítő és méregtelenítő hatása, javítja a vérképet, oxigénellátását a szerveknek, megakadályozza a gyulladást, gyorsítja a sebgyógyulást. Legérdekesebb a klorofill molekula hasonlósóga a vérszinezék hemoglobin molekulájával. A klorofill támogatja a teljes regenerációt a testnek és semlegesíti a szabadgyököket. A tesztek azt is bizonyítják, hogy hatása csökkenti a rákkeltő anyagok felszívódását az emésztőrendszerben.

Aminosavak: árpafű tartalmaz 18 aminosavat, köztük 8 nélkülözhetetlen, amelyet a szervezet nem képes előállítani maga. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, amely alkotja minden sejtet az emberi szervezetben.

Enzimek: az árpa fű számos aktív enzimet tartalmaz, amelyek elengedhetetlen katalizátorai majdnem minden kémiai folyamatnak a testünkben. A sokféle enzim jelenléte afiatal árpa gondos kezelésének az eredménye.

Lúgositás: jelentős a lúgosító hatás a fiatal árpának az emberi szervezetre, ez által megakadályozza a szervezet savasságát. Jelenleg a legtöbb elfogyasztott étel a szervezetben savas reakció okoz.

Antioxidáns hatás: árpa fű nagyon hatékonyan semlegesíti a szabad oxigén gyökök hatásait, a gyógynövény alapú antioxidánsokcsökkentik a rák kockázatát és a krónikus betegségekét is.

Adagolás: 1 tasak (3g) naponta, optimális a használata reggel rögtön ébredés után. Lábadozók, sportolók, idős és beteg emberek megduplázhatják az adagot. Gyerekek számára fél adag ajánlott.

Az ital elkészítése: a tasak tartalmát keverjük össze hideg tiszta vízzel, tejjel vagy gyümölcslével (150ml)

A csomag tartalma: 120 g (40 tasak x 3g)

Regisztlált étel-kiegészítő ÚVZ SR: č. OHVBPK/8941/2007/Trs